Barátok vagy szerelem?!

Igen, egy ember életében gyakran feltevődik ez a kérdés. Sajnos legtöbbször nehezen lehet dönteni, ezt nem saját tapasztalatból mondom, mert nekem még 'hálistennek' nem kellett ilyen döntés elé állnom, de az élet során néhány körülöttem levő emberben, barátban megfontolódott ez a kérdés. 

Sokan azt 'tábort' erősítik, hogy a barátok a fontosabbak. Gyerekkorban,tinikorban egyértelmű, hogy a barátok, mert egy gyerekkori,fiatalkori szerelem nem tarthat olyan soká, szóval kár lenne elveszíteni egy igaz, rosszabb esetben egy LEGJOBB barátot némi múlandó érzések miatt. És még az is, hogy túl kicsi vagy ahhoz, hogy hosszútávon gondolkodj egy párkapcsolaton, mármint, hogy hozzá mész feleségül a pasihoz.Jó persze létezik olyan is, hogy egy gyerekkori szerelemből házasság lesz, de ezek kivételek, merthát a kivétel erősíti a szabályt Térjünk egy kicsit vissza..A barátoddal szemben is igazságtalan, hogy elhanyagolod a 'szerelem' miatt, de ha végül a szerelmeddel is szakítasz te magad jársz rosszul,mert akkor senkit sem lesz, egyedül maradsz, tehát ez meggondolandó.

És akkor most következik a másik érv. Nagyobb korban a szerelem a fontosabb szerintem. Máskülönben nem lennének a családok és a gyerekek.  A barátok nagyobb korban nem olyan jelentősek,mint gyerekkorban, akkor ott lesz a párod, aki csak felnőtt korban játszik nagyobb szerepet az életedben. 

Az életünk során átmegyünk különböző periódusokon, amikor vagy a szerelmünk,párunk a fontosabb, vagy a barátunk. Az életünkben a legfontosabb dolgok ezek voltak, vannak, lesznek, és ez így van rendjén.